Kiinteistöt Rakennuslehti Ei kommentteja

Hemsö osti eläkevakuutusyhtiö Elolta kolme hoivakotikiinteistöä

Yhteiskuntakiinteistösijoittaja Hemsö Fastighets AB on ostanut Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elolta vanhusten hoivakiinteistöt Espoosta, Keravalta ja Oulusta. Kolme kiinteistöä käsittävän kaupan arvo ilman transaktiokustannuksia on noin 33 miljoonaa euroa.

Kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on yhteensä 14 000 neliömetriä. Tilat on kokonaan vuokrattu. Suurimmat vuokralaiset ovat Esperi Care, Metsolakodit ja Lääkärikeskus Aava. Vuokrasopimusten pituus on keskimäärin kahdeksan vuotta. Portfolioon kuuluvissa kiinteistöissä on vanhusten hoivapalveluiden lisäksi Keravalla lääkärikeskustiloja ja Oulussa senioriasuntoja.

”Ostimme ensimmäisen kiinteistömme Suomesta joulukuussa 2013. Nyt omistamme yhteiskuntakiinteistöjä 14 paikkakunnalla. Kehitys on hyvä, ja aiomme jatkaa samalla polulla”, Hemsön toimitusjohtaja Per Berggren sanoo.

”Kauppa on Elolle normaalia kiinteistösijoitusten salkunhoitoa, jolle markkinoiden parantunut likviditeetti antaa tällä hetkellä hyvän toimintaympäristön”, Elon kiinteistöjohtaja Antti Muilu kertoo.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia