Helsingin Att palkitsi vuoden 2015 työmaan

Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimisto Att on ottanut käyttöön uuden tavan palkita yhteistyökumppaneitaan työstä rakennusalan työmaaturvallisuuden parantamiseksi.

Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiön Kontulan taiteilijatalot ja Heka Kontula Kontulankaari 13.

Parhaiten tässä työssä vuoden 2015 aikana onnistuttiin Heka Kontula Kontulankaari 13:n ja Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiön Kontulan taiteilijatalot -työmaalla, jonka pääurakoitsija on Varte Oy. Työmaan vastaavana työnjohtajana toimi Janne Rimpioja.

Asuntotuotantotoimisto auditoi kohteiden valmistumisvaiheessa pidettävässä johdon katselmuksessa työmaiden työturvallisuustason, harmaan talouden torjuntatoimien tason sekä laadunvarmistuksen tason. Vuoden 2015 aikana auditoitiin 18 valmistunutta uudis- ja peruskorjauskohdetta.

Työmaiden työturvallisuuden taso, aikataulujen hallinta sekä laadunvarmistuksen taso ovat parantuneet, kun tarkastelujaksoksi otetaan 10 vuotta. Viime vuosina on havahduttu erityisesti työturvallisuuden merkityksen tiedostamiseen. Tavoite on, että työtä ei saa tehdä kenenkään turvallisuutta tai terveyttä vaarantaen, työmaan täytyy torjua tehokkaasti harmaata taloutta ja sopimuksessa edellytettyä laadunvarmistusta on noudatettava.

Att rakennuttaa Helsinkiin kohtuuhintaisia vuokra-, asumisoikeus- ja hitas-omistusasuntoja sekä sääntelemättömiä omistusasuntoja. Sen tavoitteena on käynnistää vuosittain 1500 uuden asunnon rakennuttaminen.

Uudistuotannon lisäksi Att peruskorjaa kaupunkikonsernin omistamia asuntoja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Helsingin Att palkitsi vuoden 2015 työmaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat