Kokeile kuukausi maksutta

Skanska käynnistää Kauppakeskus Sepän rakentamisen Jyväskylässä – sijoittajaksi LähiTapiola

Skanska käynnistää kehittämänsä Kauppakeskus Sepän rakentamisen Jyväskylän Seppälän alueelle. Kauppakeskus valmistuu syyskuussa 2017, ja se rakennetaan Prismakeskuksen yhteyteen. Sijoittajaksi 70 miljoonan euron hankkeeseen tulee LähiTapiola-ryhmän yhtiöitä.

Kauppakeskus Sepän Galleria

”Olemme pitkään kehittäneet Kauppakeskus Sepän hanketta ja kaupallista konseptia. Siksi olen todella iloinen siitä, että työmme hankekokonaisuuden suunnittelun, sen mahdollistavien kaavamuutosten sekä sijoittajien ja vuokralaisten löytämisen eteen on kantanut hedelmää”,  yksikönjohtaja Jorma Mustakangas Skanskasta sanoo.

Hankkeen kokonaisinvestointi tontti mukaan lukien on noin 70 miljoonaa euroa, josta Skanskan urakkasopimuksen arvo on noin 57 miljoonaa euroa. LähiTapiolasta hankkeeseen sijoittavat LähiTapiola Vahinkovakuutus, LähiTapiola Henkiyhtiö ja LähiTapiola Keski-Suomi.

Kauppakeskus Seppään tulee noin 24 000 kerrosneliömetriä vuokrattavaa tilaa, ja sen tarjonta painottuu muotiin, urheiluun ja vapaa-aikaan. Keskukseen tulee myös monipuolinen ravintola- ja kahvilakokonaisuus.

Kauppakeskuksen kellarikerrokseen tulee osittain maanpäällinen noin 600 pysäköintipaikan ja noin 110 pyöräpaikan parkkihalli, ja ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen tulee liiketiloja.

”Investoiminen Keski-Suomen alueelle on ensisijaisen tärkeää, ja haluamme myös olla mukana tässä työssä. Keskisuomalaisena asiakkaidemme omistamana yhtiönä haluamme turvata Jyväskylän sekä koko maakunnan elinvoimaisuutta”, LähiTapiola Keski-Suomen toimitusjohtaja Teemu Toivanen kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska käynnistää Kauppakeskus Sepän rakentamisen Jyväskylässä – sijoittajaksi LähiTapiola”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat