Kokeile kuukausi maksutta

Consti Julkisivut ja Heka käynnistävät yli 9 miljoonan urakan Pasilassa

Consti Julkisivut Oy käynnistää helmi-maaliskuun vaihteessa mittavan saneerausurakan Pasilan Palkkatilankadulla. Kohteen omistaa Helsingin kaupunki, ja remontin arvioitu kokonaiskesto on kaksi vuotta. Urakan arvo on yli 9 miljoonaa euroa.

Consti Julkisivut Oy käynnistää helmi-maaliskuun vaihteessa mittavan saneerausurakan Pasilan Palkkatilankadulla. Kohteen omistaa Helsingin kaupunki, ja remontin arvioitu kokonaiskesto on kaksi vuotta. Urakan arvo on yli 9 miljoonaa euroa.

Vuonna 1983 valmistunut poikkeuksellisen suuri kerrostalokokonaisuus käsittää 203 vuokra-asuntoa ja katutason liiketiloja.

Remontissa uusitaan kerrostalon julkisivut, vesikatto sekä ikkunat ja ovet. Parvekkeet lasitetaan, niiden betonipinnat kunnostetaan ja kaiteet uusitaan. Lisäksi ilmanvaihtokonehuoneita laajennetaan ja lisätään. Myös asuntojen sisäpintoja sekä piha-alueita kunnostetaan. Kohteen lvi-työt toteuttaa Consti Talotekniikka Oy.

”Tällaisissa kohteissa aikataulun hallinta korostuu. Koska asukkaat muuttavat kodeistaan tilapäisasuntoihin remontin ajaksi, paluumuuttopäivät pitää olla tiedossa jo kuukausia etukäteen. Sillä, että asukkaat muuttavat työmaa-alueelta sijaisasuntoihin, vältetään monia käytännön ongelmia ja parannetaan asukasturvallisuutta”, kertoo projektipäällikkö Marko Kahilainen Consti Julkisivuista.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Consti Julkisivut ja Heka käynnistävät yli 9 miljoonan urakan Pasilassa”

  1. Constin parhaita tiimejä tekemässä niin alihankkijatkin tekevät tyytyväisenä töitä.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat