Työelämä Rakennuslehti Ei kommentteja

Wise Group osti Arkins Suunnittelu Oy:n

Wise Group Finland Oy laajentaa läsnäoloaan Pohjois-Suomeen hankittuaan omistukseensa oululaisen Arkins Suunnittelu Oy:n.

”Strateginen laajentuminen Pohjois-Suomeen on ollut tavoitteenamme. Arkins Suunnittelu Oy:n myötä pääsemme uudelle markkina-alueelle. Tämän jälkeen voimme sanoa olevamme läsnä kaikkialla Suomessa,” Wise Group -konsernin toimitusjohtaja Aki Puska sanoo.

Arkins Suunnittelu Oy on vuonna 1973 perustettu oululainen insinööritoimisto. Yli 40 toimintavuotensa aikana se on kasvattanut vahvan rakennusteknisen osaamisen esimerkiksi rakennesuunnittelun, sähkösuunnittelun, LVI-teknisten järjestelmien sekä rakennusautomaation tietoliikenne- ja valvontajärjestelmien saralla.

Yritys työllistää 25 asiantuntijaa Oulussa, Kajaanissa ja Kokkolassa, ja he kaikki jatkavat kaupan jälkeen vanhoina työntekijöinä nykyisissä tehtävissään. Arkins Suunnittelu Oy:n toimitusjohtajana tulee toimimaan Wise Group Finland Oy:n toimitusjohtaja Puska oman toimensa ohella.

Sekä yrityskaupoilla että orgaanisesti kasvanut Wise Group kuuluu tiedotteen mukaan viiden suurimman talonrakennussektorin asiantuntijapalveluja tarjoavan yrityksen joukkoon Suomessa. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto kasvoi noin 17 prosenttia ylittäen 30 miljoonaa euroa ja vahvan kasvun kerrotaan jatkuvan myös vuonna 2016.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia