Kokeile kuukausi maksutta

Sähköteknisten tuotteiden tukkumyynti kasvoi 1,3 prosenttia vuoden ensimmäisellä neljänneksellä

Sähköteknisten tuotteiden tukkumyynti kasvoi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 1,3 prosenttia verrattuna viime vuoden vastaavaan jaksoon. Myynnin arvo nousi 197 miljoonaan euroon edellisvuoden 194 miljoonasta.

Sähköteknisten tuotteiden tukkumyynti kasvoi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 1,3 prosenttia verrattuna viime vuoden vastaavaan jaksoon. Myynnin arvo nousi 197 miljoonaan euroon edellisvuoden 194 miljoonasta.

Kuluva vuosi lähti käyntiin selkeästi edellisvuotta paremmin. Notkahdus koettiin vuonna 2013, minkä jälkeen työpäiväkohtainen myynti on pysynyt hienoisessa kasvussa koko kahden vuoden ajan, ja ylsi nyt jo 2,9 prosentin kasvuun.

”Rakentamisen suhdannetilanne on kohenemassa ja kasvun odotetaan kantautuvan sähköistysalalle. Näemme tulevaisuuden myönteisenä ja tulemme saamaan osuutemme kasvusta sähkösuunnittelusta aina tukkukauppaan ja urakointiin asti”, Sähköteknisen Kaupan Liiton (STK) toimitusjohtaja Tarja Hailikari ennakoi.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sähköteknisten tuotteiden tukkumyynti kasvoi 1,3 prosenttia vuoden ensimmäisellä neljänneksellä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat