Vuoden 2016 Pintaurakoitsija on LTU-Urakointi Oy

Vuoden 2016 Pintaurakoitsija -tunnustuksen on saanut helsinkiläinen LTU-Urakointi Oy. Saaja julkistettiin Pintaurakoitsijat ry:n vuosikokoustapahtumassa Jyväskylässä 8.4.2016.

Vuoden 2016 Pintaurakoitsija -tunnustuksen on saanut helsinkiläinen LTU-Urakointi Oy. Saaja julkistettiin Pintaurakoitsijat ry:n vuosikokoustapahtumassa Jyväskylässä 8.4.2016.

Valinnan tehnyt tuomaristo korosti perusteluissaan etenkin yrityksen arvoja sekä sitoutumista laadun ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. LTU-Urakoinnin arvoja ovat ammattiylpeys, yhteistyökyky, vastuunotto, jatkuva kehitys ja kerralla kuntoon -periaate.

Yrityksellä on sekä ISO 9001 -laatusertifikaatti että ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Lisäksi se on saanut viime vuonna kunniamaininnan turvallisuusasioiden moitteettomasta hoidosta Uudenmaanpiirin työturvallisuuskilpailussa.

Noin 200 henkeä työllistävän LTU-Urakoinnin toimitusjohtaja Malek Bentaieb korostaa sitoutuneiden työntekijöiden ja pitkien asiakassuhteiden tärkeyttä. Hänen mukaansa rakentamisen laatua ja työturvallisuutta on helpompi edistää, kun tuntee kaikkien osapuolten käytäntöjä.

”Haluamme panostaa siihen, että työntekijät kokevat työnsä mielekkääksi ja ottavat itse vastuuta omista tekemisistään. On tärkeää tuntea omat työntekijänsä”, Bentaieb sanoo.

Toimitusjohtajan tehtävien ohessa hän pyrkii toimimaan aina muutaman käynnissä olevan työmaan johdossa, jotta kosketus kenttään säilyy.

LTU-Urakointi on erikoistunut uudisasuntokohteiden tasoite- ja maalausurakointiin, mutta toimii myös toimitila- ja saneerausrakentamiskohteissa. Vuonna 2008 perustettu yritys on 14–15 miljoonan euron liikevaihdollaan yksi maan suurimmista rakennusmaalausurakoitsijoista.

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Vuoden 2016 Pintaurakoitsija on LTU-Urakointi Oy”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat