Kokeile kuukausi maksutta

Rakennus- ja sisustustarvikekaupan myynti kääntynyt kasvuun

Neljän miinukselle jääneen vuoden jälkeen rakennus- ja sisutustarvikekaupan myynti on kääntynyt kasvuun.

Neljän miinukselle jääneen vuoden jälkeen rakennus- ja sisutustarvikekaupan myynti on kääntynyt kasvuun.

Ennuste tälle vuodelle tuoteryhmästä riippuen on plussalla kahdesta neljään prosenttia. Myynnin vauhtia kasvattaa rakentamisen ja erityisesti asuinrakentamisen myönteiset kasvuennusteet. Rakentamisen ennustetaan kasvavan 3 prosenttia ja korjausrakentamisen 2,5 prosenttia.

Rakennus- ja sisustustarvikekaupan Rasi ry:n juuri valmistuneen suhdannetiedustelun tulokset vahvistavat käsitystä myönteisestä trendistä. Yli 80 prosenttia alan myymälöistä ennustaa myynnin joko säilyvän ennallaan tai kasvavan. 55 prosenttia vastanneista odottaa myös tuloksen paranevan. Vain henkilökunnan määrän lisäämisessä ollaan vielä varovaisia.

Alkavan kesäkauden myyntiodotukset alan kaupassa ovat Rasin tiedotteen mukaan korkealla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennus- ja sisustustarvikekaupan myynti kääntynyt kasvuun”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat