Projektit Rakennuslehti Ei kommentteja

YIT osti Varsovasta aluekehitystontin

YIT osti tontin aluekehityshanketta varten Varsovasta, Puolasta. Hankittu tontti sijaitsee Varsovassa Białołęka-alueella kaupungin koillisosassa.

Hanke koostuu yli 400 asunnosta ja se toteutetaan neljässä vaiheessa. Ensimmäisen vaiheen arvioidaan käynnistyvän vuoden 2017 viimeisellä vuosineljänneksellä.Tontti sijaitsee käyttötarkoituksen muutosalueella, ja sen pinta-ala on noin 30 000 neliömetriä.

Tonttihankinta tukee YIT:n strategista tavoitetta kasvattaa liiketoimintaa CEE-maissa. YIT aloitti toimintansa Puolassa syksyllä 2015 hyödyntämään yhden Euroopan suurimman asuntomarkkinan tarjoamia mahdollisuuksia.

Keväällä 2016 yhtiö aloitti ensimmäisen, 125 asunnosta koostuvan asuntohankkeensa rakentamisen ja myynnin Varsovassa.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia