Bonava toteuttaa asuntoja IceCapitalille Espooseen

Bonava toteuttaa Icecapitalille 126 asuinhuoneiston kerrostalon Perkkaan uudelle asuinalueelle Espooseen.

Bonava toteuttaa Icecapitalille 126 asuinhuoneiston kerrostalon Perkkaan uudelle asuinalueelle Espooseen.

Asuntojen rakentaminen alkaa tammikuussa 2017 ja asuntojen on määrä valmistua syksyllä 2018.

”Espoon Perkkaalle nousee lähivuosien aikana uusi Bonavan kotikortteli, Espoon Vermonniitty, joka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja lähellä Leppävaaran monipuolisia palveluita. Ensimmäisenä alueelle valmistuu Icecapitalille toteuttamamme Perilänniitty, ja aloitamme alueella keväällä 2017 myös omaa omistusasuntotuotantoa”, Bonava Suomi Oy:n kiinteistökehitysjohtaja Markus Pitkänen sanoo.

”Haluamme tarjota mahdollisuuden vaivattomaan asuntosijoittamiseen sekä toisaalta vuokralaisillemme laadukkaita koteja. Nämä Espooseen rakennettavat kerrostaloasunnot soveltuvatkin strategiaamme erinomaisesti. Nyt ostetut asunnot täydentävät hienosti vuokra-asuntokantaamme ja monipuolistavat asuntotarjontaamme pääkaupunkiseudulla”, Icecapital Ream Oy:n toimitusjohtaja Wisa Majamaa toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bonava toteuttaa asuntoja IceCapitalille Espooseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat