Kokeile kuukausi maksutta

Helsingin kaupunginhallitus valitsee kaupunkiympäristön palvelualueiden johtajat ilman julkista hakua

Helsingin kaupunginhallituksen kokouslistalla 30.1.2017 ovat kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuksien  johtajien valinnat. Heidät valitaan ilman julkista hakua.

Helsingin kaupunginhallituksen kokouslistalla 30.1.2017 ovat kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuksien  johtajien valinnat. Heidät valitaan ilman julkista hakua.

Kaupunkiympäristö toimialaa johtaa Mikko Aho. Palvelukokonaisuuksien johtajat ovat hänen alaisiaan.

Maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuuden maankäyttöjohtajan virkaan ehdolla on diplomi-insinööri Raimo Saarinen 1.2.2017 lukien 9 900 euron kokonaiskuukausipalkalla.

Saarinen hoitaa nykyisen Rakennusviraston kaupungininsinöörin virkaa. Hän hoitaisi sitä sen lakkautamiseen saakka eli toukokuun loppuun uuden maankäyttöjohtajan viran ohella.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuuden kaupungininsinöörin virkaan ehdolla on oikeustieteen kandidaatti Jaakko Stauffer 1.2.2017 lukien 8 900 euron kokonaiskuukausipalkalla.

Stauffer hoitaa nykyisen kiinteistöviraston virastopäällikön virkaa, jota hän hoitaisi 31.5.2017 saakka uuden kaupungininsinöörin viran ohella.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuuden asiakkuusjohtajan virkaan ehdolla on oikeustieteen kandidaatti Pekka Henttonen 1.2.2017 lukien 7 900 euron kokonaiskuukausipalkalla. Henttonen hoitaa nykyisen rakennusviraston palveluosaston osastopäällikön virkaa, jota hän hoitaisi 31.5.2017 saakka uuden asiakkuusjohtajan viran ohella.

Helsingin uusi organisaatio astuu voimaan kokonaisuudessaan 1.6.2017.

Tätä artikkelia on kommentoitu 4 kertaa

4 vastausta artikkeliin “Helsingin kaupunginhallitus valitsee kaupunkiympäristön palvelualueiden johtajat ilman julkista hakua”

  1. Ja parhaat tuli valittua eikä ollut edes vaikeaa.

  2. Miten lakimies voi olla kaupungininsinööri. Eikö haän ole silloin valeinsinööri. Eihän lääkäriksi voi valita lakimiestä.

  3. No nyt meni yhan väärinpäin. Jaska olisi ollut sopivampi maankäytön johtjaksi ja Raimo hoitamaan rakennuksia ja yleisiä alueita! Molemmat kyllä hyviä tyyppejaä!

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat