Projektit Kiinteistöt Rakentaminen Talous Rakennuslehti Ei kommentteja

NREP rakennuttaa liikekeskuksen Nurmijärvelle

Kiinteistöihin erikoistunut pääomasijoitusyhtiö NREP rakennuttaa Nurmijärven Rajamäelle 4100 neliömetrin liikekeskuksen, jonka ankkurivuokralaisiksi tulevat HOK-Elanto ja Kesko, joiden kanssa NREP on solminut pitkät vuokrasopimukset.

Ostoskeskukseen tulee S-market ja K-supermarket, joiden molempien pinta-ala on 1600 neliömetriä. Niiden lisäksi ostoskeskukseen tulee 6–8 etumyymälää, joiden tarjoamat palvelut tukevat päivittäistavarakauppojen tarjontaa.

”Kun vuokralaisina on kaksi suurinta päivittäistavarakaupan toimijaa, olemme luottavaisia siihen, että kohde tulee menestymään. Keskus sopii erittäin hyvin strategiaamme sijoittaa vahvoihin vähittäiskaupan kohteisiin”, Joonas Lemström NREP:ltä sanoo.

Keskuksen rakentaminen toteutetaan läheisessä yhteistyössä sekä päävuokralaisten että Nurmijärven kunnan kanssa. Uusi liikekeskus ja sen palvelut vastaavat sekä kunnan, että kuluttajien tarpeisiin. Rakennustöiden suunniteltu aloitus on kesällä 2017 ja keskus avataan asiakkaille syksyllä 2018.

NREP Nordic Strategies Fund II sijoittaa pääsääntöisesti vähittäiskauppa-, logistiikka- ja asuinkiinteistöihin Pohjoismaissa. Rahaston sijoittajat ovat kansainvälisiä institutionaalisia sijoittajia. Rahasto on tehnyt ensimmäiset sijoituksensa keväällä 2016 ja tulee tekemään sijoituksia yhteensä yli 1,5 miljardilla eurolla.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia