Rakennustuote Rakentaminen Työelämä Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Parman toimitusjohtaja Suomesta Ruotsiin

Betonisen valmisosarakentamisyhtiö Parman toimitusjohtaja siirtyy väliaikaisesti Ruotsiin Strängbetongin toimitusjohtajaksi.

Toimitusjohtaja Hannu Tuukkala ottaa Parman sisaryhtiön johtajuuden haltuunsa, sillä ruotsalaisyhtiön toimitusjohtaja on jättänyt yhtiön.

”Rakentamisen suhdannetilanne on molemmissa maissa hyvä. Muutoksen tavoitteena on turvata molempien yhtiöiden sujuva toiminta Strängbetongin toimitusjohtajan jätettyä yhtiön. Pestini kestää vuoden verran”, Tuukkala kertoo.

Tuukkalan tilalle Parma on nimittänyt yhtiön myyntijohtajan, rakennusinsinööri Jarmo Viljasen yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi. Hän jatkaa myös myyntijohtajan tehtävässä. Viljanen on ollut Parman palveluksessa ja myös johtoryhmän jäsen vuodesta 2012 alkaen.

Edit: Täydennetty Tuukkalan kommenttia.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia