Talous Rakennustuote Rakentaminen Rakennuslehti Ei kommentteja

Rakennustehon liikevaihto kasvoi 72 prosenttia

Yli 20 vuotta toiminut oululainen Rakennusteho kasvatti viime vuonna liikevaihtoaan peräti 72,3 prosenttia 75,5 miljoonaan euroon. Kasvun myötä yhtiö myös rekrytoi 70 työntekijää viime vuonna.

Rakennustehon toimitusjohtaja Jaakko Moilanen odottaa tältä vuodelta maltillisempaa 30 prosentin kasvua. Uusia työntekijöitä yritys on palkannut alkuvuonnakin jo parikymmentä. Moilanen kertoo yhtiön pyrkivän rakentamaan kohteensa oman sitoutuneen henkilöstön voimin aina kun se on mahdollista.

Moilasen mukaan myös pääkaupunkiseudulla aktivoituminen on ryydittänyt Rakennustehon kasvua. Yhtiö rakentaa muun muassa Helsingin Jätkäsaaressa ja Sompasaaressa.

Investointeja elementtituotantoon

Rakennusteho on jo aiemmin panostanut puuelementteihin, joita yhtiö tekee omalla tehtaallaan. Tuorein lähes 500000 euron investointi kohdistuu betonielementtien rakennusosatuotantoon.

”Meillä on pari innovaatiota, joiden ansiosta elementtien valmistus on todella korkealaatuista ja tehokasta. Uutta tuotantoamme ostavat myös muut rakennusalan toimijat”, Moilanen sanoo.

Rakennusteho

• Liikevaihto 75,5 miljoonaa euroa (tilintarkastamaton)
• Henkilöstöä 250
• Toteutti 720 asuntoa vuonna 2016

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia