Rakentaminen Talous Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

YIT myi asuntohankkeen Slovakiassa

YIT on myynyt toisen vaiheen asuntohankkeen Bratislavassa, Slovakiassa.

Myytävä kohde osa YIT:n Nuppu-aluehankkeesta, joka sijaitsee Ruzinovin alueella aivan kaupungin liikekeskuksen vieressä. Kohde myytiin YCE Housing I -rahastolle.

Kauppahinta on noin 14 miljoonaa euroa. Myytyyn hankkeeseen valmistuu syksyllä 2018 lähes 110 asuntoa. Koko aluehankkeen arvo on noin 100 miljoonaa euroa ja siihen kuuluu noin 1 000 asuntoa, jotka rakennetaan kymmenessä vaiheessa.

Myyty kohde on kolmas samalle rahastolle myyty YIT:n hanke. Kahdesta ensimmäisestä hankkeesta tehtiin kaupat joulukuussa. Niistä toinen sijaitsi Prahassa, Tsekissa ja toinen Tallinnassa, Virossa. Sopimusten arvo YIT:lle oli noin 20 miljoonaa euroa.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia