Projektit Kiinteistöt Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Uusia asumisoikeusasuntoja Espoon Suurpeltoon

TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa Espoon Suurpeltoon kerrostalon, johon tulee 78 asumisoikeusasuntoa ja yksi liiketila.

 

Kerrostaloasunnot rakennetaan Suurpellon alueelle, keskelle Espoota. Alue sijaitsee Henttaan, Olarin ja Turunväylän rajaamalla alueella, Kehä II:n varrella.

Suurpellon puistokatu 10 on 4-5-kerroksinen hissillinen kerrostalo, johon tulee erikokoisia asuntoja yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Asunnot ovat kooltaan 30,5 – 83 neliötä. Suurin osa asunnoista on yksiöitä ja kaksioita. Kahdessa asunnossa on erikoisuutena erillinen kellarikerroksessa sijaitseva noin 30 neliön työtila omalla sisäänkäynnillä.

Asumismukavuutta lisäävät sälekaihtimet, lasitetut parvekkeet sekä ensimmäisen kerroksen asunnoissa puuritilälliset terassit. Lattiat ovat laminaattia ja kylpyhuoneissa on laatoitetut seinät ja lattiat. Suuressa osassa asunnoista on vaatehuoneet ja neljän huoneen asunnoissa on omat saunat.

Talossa on hyvät yhteiset tilat, muun muassa talosauna, kuivaushuoneet ja ulkoiluväline- sekä lastenvaunuvarastot. Pihalla on viihtyisä leikki- ja oleskelualue ja autopaikat on sijoitettu talon ja pihakannen alle autohalliin, jonne pääsee kätevästi hissillä.

Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on 30.9.2018.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia