Talous Suunnittelu Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Wise Group ostaa Devecon Projektinjohto oy:n ja Devecon Group oy:n

Wise Group Finland Oy on allekirjoittanut sopimuksen, jolla se hankkii sekä Devecon Projektinjohto oy:n että Devecon Group oy:n koko osakekannan.

Molemmat yritykset jatkavat toimintaansa nykyisillä nimillään osana Wise Groupia.

”Deveconin myötä saamme Wise Groupiin uuden tyyppistä projektinjohto- ja rakennuttamisosaamista, joka palvelee kiinteistönomistajia, mutta suuressa määrin myös kiinteistöjen vuokralaisia. Samalla vahvistamme olemassa olevaa palveluntarjontaamme pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa”, Wise Groupin toimitusjohtaja Aki Puska sanoo kauppaa koskevassa tiedotteessa.

Pääasiallisesti kiinteistöomistajien, kiinteistösijoitusyhtiöiden sekä kiinteistömanagement-yritysten kanssa työskentelevien yritysten palveluihin kuuluvat muun muassa vuokralaismuutosten johtaminen ja valvonta sekä kiinteistöomaisuuden ja -varallisuuden uudelleenarviointi- ja kehityspalvelut pääsääntöisesti liike- ja toimitiloihin liittyen.

Devecon Projektinjohto Oy:ssä ja Devecon Group Oy:ssä työskentelee yhteensä 16 rakennuttamisen asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. He kaikki jatkavat nykyisissä tehtävissään.

Deveconin omistajat Antti Kaplas, Riku Korpinen ja Petri Rignell tulevat kaupan myötä Wise Groupin osakkaiksi.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia