Projektit Kiinteistöt Rakentaminen Talous Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

SSR Uusimaa urakoi asuntoja Helsingin Laajasaloon

Rakennusyhtiö SSR Uusimaa oy rakentaa Lumo Kodit oy:lle 62 vuokra-asuntoa Helsingin Laajasalon Kruunuvuorenrantaan.

Näkymä As Oy Henrik Borgströmin tie 2:een kadulta päin. Kuva: SSR Uusimaa

As Oy Henrik Borgströmin tie 2:n rakennustyöt alkavat helmikuussa 2018. Kohteen arvioidaan valmistuvan toukokuussa 2019.

4–5-kerroksiseen asuintaloon valmistuu pääasiassa yksiöitä ja kaksioita. Perheasuntoja tulee yhteensä viisi. Huoneistojen koot vaihtelevat 28 neliömetristä 76,5 neliömetriin, ja huoneistoala on kaikkiaan 2 978 neliötä.

”Laajasalon Kruunuvuorenranta on viihtyisä ja merellinen asuinalue, johon kaupunki panostaa nyt voimakkaasti. Tulevaisuudessa Kruunusillat-hanke yhdistää Kruunuvuoren osaksi kantakaupunkia, ja asukkaiden saatavilla on hyvät lähipalvelut ja monipuoliset virkistysmahdollisuudet”, SSR Uusimaan tuotantojohtaja Tapio Urpilainen sanoo.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia