Kokeile kuukausi maksutta

Destia toteuttaa Vt 5 Mikkeli-Nuutilanmäki-hankkeen

Destia on voittanut Vt 5 Mikkeli-Nuutilanmäki -hankkeen, suunnittele ja toteuta (ST) -urakan.

Destia on voittanut Vt 5 Mikkeli-Nuutilanmäki -hankkeen, suunnittele ja toteuta (ST) -urakan.

Tiedotteen mukaan Liikennevirasto teki hankintapäätöksen asiasta perjantaina 15.12.2017.

”Tarjouksen teossa hyödynsimme Destian kokonaisvaltaista osaamista ja teimme laaja-alaisesti yhteistyötä parhaimman lopputuloksen hyväksi. Olen iloinen, että panostuksemme huomioitiin hankintapäätöksellä ja pääsemme jatkamaan toimivamman maailman luomista Vt 5:llä onnistuneen Mikkelin kohdan urakan jälkeen”, Destian projektijohtaja Harri Korhonen sanoo.

Kyseessä on kahteen jaetun Mikkeli-Juva-hankkeen ensimmäinen urakka. Mikkeli-Nuutilanmäki-hankkeen urakka-alue alkaa Mikkelin Tuppuralan eritasoliittymästä ja päättyy Tuhkalan risteyksen eteläpuolelle.

Varsinaiset rakennustyöt alkavat huhtikuussa 2018, ja urakka valmistuu vuonna 2021.

Valtatie 5 on itäisen Suomen pääväylä, joka palvelee henkilöliikenteen lisäksi alueen talouselämää ja teollisuutta. Kun liikennemäärät ovat kasvaneet, yhteyden sujuvoittaminen ja turvallisuuden lisääminen on tullut ajankohtaiseksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Destia toteuttaa Vt 5 Mikkeli-Nuutilanmäki-hankkeen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat