Projektit Rakentaminen Talous Rakennuslehti Ei kommentteja

Lapti aloittaa pitkän asuntohankkeen Oulussa

Rakennusliike Lapti rakentaa Oulun Tuiraan usean kerrostaloyhtiön korttelin. Rakentaminen kestää vuosia.

Lapti toteuttaa Ouluun uusia asuntoja. Kuva: Lapti

Kortteli rakennetaan purettavan, sisäilmaongelmista kärsineen Lassinkallion koulun tilalle. Siihen on suunniteltu yhteensä viisi kerrostaloyhtiötä ja 240 asuntoa.

Ensimmäisen 8-kerroksisen kerrostaloyhtiön, johon tulee yhteensä 56 asuntoa, rakentaminen käynnistyy alkuvuodesta 2018. Koko korttelin rakentaminen kestää arviolta 4-5 vuotta ja alueelle muuttaa noin 400 uutta tuiralaista.

”Tuiraan rakennettava korttelihanke lähti liikkeelle vuonna 2015 käydyistä keskusteluista. Nopeasti lähdimme suunnittelemaan hanketta ja otimme vetovastuun hankkeen viemisestä loppuun”, Rakennusliike Laptin Pohjois-Suomen aluejohtaja Panu Hulkko kertoo.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia