Havainnekuva Oulun Sienitielle rakennettavasta palvelutalosta.

Lapti rakentaa uusia asuntoja Ouluun

Rakennusliike Lapti rakentaa Oulun Kynsilehtoon asuin- ja palvelukorttelin.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Korttelin pihapiiriin rakennetaan 110 asuntoa neljään kerrostaloon sekä palveluasuntoja ja tehostettua palveluasumista. Myöhemmin kortteliin rakennetaan myös liike-/toimistotiloja.

Ensimmäisen kerrostalon ja palveluasuntojen rakentaminen on jo käynnistynyt, ja ne valmistuvat vuoden 2018 aikana. Koko korttelin rakentaminen kestää arviolta 4-5 vuotta. Palveluasumisen toiminnasta vastaa Attendo.

Korttelin piha-alueet ovat osittain yhteiset, ja niiden suunnittelussa on huomioitu eri-ikäisten käyttäjien tarpeet.

”Ikäystävällisessä asumisessa yhdistyy parhaimmillaan asuminen, yhdessäolo, harrastukset, palvelut ja hoiva toimivaksi ja viihtyisäksi arjeksi. Tällöin eri ikäryhmien, kuten lapsiperheiden ja vanhusten, asuminen tuodaan osaksi samaa kokonaisuutta”, Rakennusliike Laptin aluejohtaja Panu Hulkko kertoo.

”Kynsilehto onkin hyvä esimerkki Laptin ikäystävällisestä korttelirakentamisesta, jossa luodaan puitteet yhteisölliselle ja vuorovaikutteiselle asumiselle. Näemme uuden toimintamallimme parantavan asukkaiden viihtyisyyttä ja vahvistavan yhteisöllisyyttä.”

Rakenteilla olevaan palvelutalo tarjoaa ikääntyneiden hoiva- ja asumispalveluja. Kiinteistöön tulee palveluasuntoja ja tehostetun palvelun asuntoja yhteensä 57.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lapti rakentaa uusia asuntoja Ouluun”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi