Kokeile kuukausi maksutta

Elo osti Exilion Real Estate 1:tä

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo osti tänään toteutetulla kaupalla Kevan ja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen osuudet Exilion Real Estate 1 -kommandiittiyhtiöstä.

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo osti tänään toteutetulla kaupalla Kevan ja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen osuudet Exilion Real Estate 1 -kommandiittiyhtiöstä.
Kuuntele juttu

Tiedotteen mukaan kaupan myötä yhtiön omistus siirtyi kokonaan Elolle, jonka sijoituksen arvo nousi noin 250 miljoonaan euroon. Ennen kauppoja Elon omistusosuus Exilion Real Estate 1 Ky:ssä oli noin 55 prosenttia.

Exilion Real Estate 1 Ky omistaa kolme toimitilakiinteistöä, jotka sijaitsevat Helsingin keskustassa ja Ruoholahdessa. Kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on noin 50 000 neliömetriä ja koostuu toimisto-, hotelli- ja liiketiloista.

Yhtiö jatkaa vastuullista sijoitustoimintaansa keskittyen suuriin riskitasoltaan maltillisiin toimitilakohteisiin.

”Vuonna 2007 perustetun Exilion Real Estate 1 Ky:n 10-vuotinen sijoitustoiminta on ollut menestyksekästä. Olemme tyytyväisiä mahdollisuuteen kasvattaa omistustamme yhtiössä ja jatkaa sen erinomaisen kiinteistösalkun aktiivista kehittämistä Exilionin sitoutuneen ja osaavan organisaation kanssa”, Elon johtaja Timo Stenius kertoo tiedotteessa.

Yhtiön hallinnoinnista vastaa Exilion Management, joka on suomalaisten instituutioiden omistama kiinteistösijoitusten hallinnointiin erikoistunut yhtiö.

Exilion Real Estate 1 -kommandiittiyhtiön lisäksi sen vastuulla ovat Turussa kauppakeskus Hansaa hallinnoiva Kauppakeskus Hansa Ky sekä hotelleihin sijoittava Exilion Asemahotellit Ky, joka rakennuttaa Helsingin päärautatieasemalle VR:n pääkonttorin tiloihin 500 huoneen hotellin ja Pasilaan Tripla-hankkeeseen kuuluvan 430 huoneen hotellin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Elo osti Exilion Real Estate 1:tä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat