Kuva: Billerud Korsnäs

Caverion toimittaa teknisiä järjestelmiä Billerud Korsnäsille Ruotsissa

Caverion toimittaa teknisiä järjestelmiä johtavalle pakkausmateriaali ja -ratkaisuyhtiölle Billerud Korsnäsille, joka rakentaa uutta kartonkikonetta Ruotsin Gruvössä sijaitsevaan laitokseen.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Tiedotteen mukaan Caverion vastaa lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien, automaation ja prosessiputkistojen teknisestä asennuksesta. Sopimuksen arvo on noin 10 miljoonaa euroa.

Caverionin asennustyöt alkoivat joulukuussa 2017 ja valmistuvat joulukuussa 2018.

”Toteuttamalla tämän projektin olemme mukana kehittämässä tärkeän asiakkaan toimintaa. Caverionilla on pitkä kokemus energiatehokkaan teknologian ja palvelujen toimittamisesta erilaisissa projekteissa, ja energiatehokkuus on keskeinen osa toimintaamme ja strategiaamme. Olemme siksi ylpeitä tästä sopimuksesta”, Caverionin Ruotsin divisioonajohtaja Klas Tocklin toteaa.

Sopimus on jaettu kolmeen erilliseen osaan: erityistilat, toimistorakennukset ja niin sanotut Brown field -projektiin sisältyvät alueet.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion toimittaa teknisiä järjestelmiä Billerud Korsnäsille Ruotsissa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi