Kokeile kuukausi maksutta

Takuuelementti osti elementtitehtaan Hartolasta

Lehto Groupin tytäryhtiö Takuuelementti on ostanut tehtaan Hartolasta.

Lehto Groupin tehdas Hartolassa. Kuva: Lehto Group

Takuuelementti teki kaupat Pyhännän Rakennustuotteen kanssa tänään.

Tiedotteen mukaan Lehdolle siirtyvät kaupassa noin 20 000 neliön suuruiset Hartolan kunnan omistamat vuokratilat, puuelementtien ja -moduulien valmistamiseen tarkoitettu tuotantolaitteisto sekä 75 työntekijää. Työntekijät siirtyvät Lehdolle vanhoina työntekijöinä.

Lehdon tarkoituksena on valmistaa Hartolan tehtaassa rakennusmoduuleja ja -elementtejä aluksi ensisijaisesti Asunnot- ja Hyvinvointitilat-palvelualueiden tarpeisiin.

Siirtämistoimenpiteet aloitetaan Hartolassa välittömästi. Lehdon oma tuotantotoiminta alkaa 16.4.2018, kun tehdas siirtyy Takuuelementille. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

”Voimakkaan kasvun myötä tehdastuotannon kapasiteettimme rajat ovat tulleet vastaan ja tällä hankinnalla haluamme varmistaa moduulien ja elementtien saatavuuden myös tuleviin rakennusprojekteihimme. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme valmiin tuotantoympäristön sekä kokeneen ja osaavan henkilöstön, jolla on valmiudet aloittaa Lehdon liiketoimintaa tukeva tuotanto nopeasti. Toivotan henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi kasvavaan joukkoomme”, Lehto Groupin toimitusjohtaja Hannu Lehto kertoo.

Lehdolla on ennestään rakennuselementtejä ja -moduleita valmistavia tehtaita Humppilassa, Oulaisissa, Oulussa, Luohualla ja Iissä.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Takuuelementti osti elementtitehtaan Hartolasta”

  1. 15 vuoden yritys: Finnforest, Finndomo, Stora Enso, Pyhännän Rakennustuote ja nyt Takuuelementti / Lehto Group. Aina lämmin vastaanotto, mutta kahden vuoden ylösajon ja vuoden saneerauksen jälkeen jälleen kohti uusia haasteita.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat