YIT on allekirjoittanut sopimuksen Tikkurilan kanssa tontin vuokrauksesta ja myynnistä GreenState-teollisuuspuistosta Gorelovon teollisuusalueelta, Pietarista.

Tikkurila vuokrasi tontin Pietarista

YIT on allekirjoittanut sopimuksen Tikkurilan kanssa tontin vuokrauksesta ja myynnistä GreenState-teollisuuspuistosta Gorelovon teollisuusalueelta, Pietarista.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Tikkurila rakennuttaa tontille maalitehtaan.

Sopimuksen mukaan Tikkurila vuokraa tontin YIT:ltä tehtaan rakennusprojektin suunnittelua varten ja lunastaa sen myöhemmin. Tikkurila järjestää rakentamisesta tarjouskilpailun urakoitsijan valitsemiseksi.

Tiedotteen mukaan rakentaminen on tarkoitus aloittaa vuoden 2019 alussa, ja tehtaan tuotannon on määrä käynnistyä vuonna 2020.

6,5 hehtaarin kokoinen tontti sijaitsee Greenstate-teollisuuspuistossa Pietarin ja Leningradin alueen rajalla, kaupungin eteläpuolella. Tontilta on suora raideyhteys rautatieverkkoon, ja sille sijoittuvat maalitehtaan lisäksi Tikkurilan R&D-keskus sekä raaka-aine- ja valmistuotevarastot.

Gorelovon teollisuusalueen eteläosassa sijaitsevan YIT Greenstate-teollisuuspuiston pinta-ala on 114 hehtaaria. Teollisuuspuisto on tarkoitettu tuotantolaitoksille ja logistiikkakeskuksille, joille puistossa on tarjolla valmiit kunnallistekniset liittymät. Tällä hetkellä Greenstate-teollisuuspuistossa on 17 vakituista toimijaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tikkurila vuokrasi tontin Pietarista”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi