Tampereen kaupunginhallituksen konsernijaosto hyväksyi tiistaina Tampereen Infra -osakeyhtiön perustamissopimuksen ja yhtiön yhtiöjärjestyksen ehdolla, että kaupunginvaltuusto päättää yhtiön perustamisesta.

Aamulehti: Tampereen Infran valmistelu jatkuu – yksi kaupungin merkittävimmistä yhtiöistä

Tampereen kaupunginhallituksen konsernijaosto hyväksyi tiistaina Tampereen Infra -osakeyhtiön perustamissopimuksen ja yhtiön yhtiöjärjestyksen ehdolla, että kaupunginvaltuusto päättää yhtiön perustamisesta.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Konsernijaosto esittää, että kaupunki perustaa Tampereen Infra oy:n ja merkitsee 100 000 eurolla 100 kappaletta uuden yhtiön osakkeita. Osakepääoma maksetaan kaupunginhallituksen osakkeisiin ja osuuksiin varatusta investointimäärärahasta. Lisäksi kaupunki tekee 900 000 euron sijoituksen perustettavan yhtiön sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoon. Sijoitus maksetaan kaupunginhallituksen osakkeisiin ja osuuksiin varatusta investointimäärärahasta.

Perustettavalle yhtiölle myydään Tampereen Infra Liikelaitoksen liiketoiminta aikaisintaan 1.1.2019. Liki 60 miljoonan euron liikevaihdolla ja noin 500 työntekjällä Infrasta tulee yksi kaupungin merkittävimmistä yhtiöistä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aamulehti: Tampereen Infran valmistelu jatkuu – yksi kaupungin merkittävimmistä yhtiöistä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi