Kokeile kuukausi maksutta

Kuopion Uusi Sydän -sairaala on allianssin voimannäyttö

Lapti rakentaa Kuopiossa ensimmäistä allianssihankettaan. Tulevaisuuden sairaala haastaa rakentajat monella tavalla, sillä rakennustyömaa sijaitsee toimivan sairaalan sisäpihalla.

Uuden sairaalatornin työmaan ympärillä on sairaalan vuodeosastoja, yhdyskäytäviä, päiväosastoja ja silmätoimenpiteiden yksikkö. Tornia rakennetaan portaittain ja myöhemmin tehdään väliaikainen vesikatto, jotta alhaalla päästään tekemään kuivissa oloissa sisätöitä. Kuva: Matias Honkamaa
Kuopion yliopistollisen sairaalan uuden kymmenenkerroksisen sairaalatornin työmaata on vaikea löytää suuren sairaala-alueen sisältä. KYS Uusi Sydän 2025 -työmaan 20 tonnin torninosturi kyllä näkyy, se nimittäin kohoaa keskeltä sairaalaa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kuopion Uusi Sydän -sairaala on allianssin voimannäyttö”

Viimeisimmät näkökulmat