Kalasataman Redissä suunnistaminen on kauppakeskuskävijöiden mukaan erittäin vaikeaa. Kuva: Mika Ranta / HS

Asiantuntijat pelkäävät, että kauppa­keskus Redi on väärässä paikassa

Helsingin Sanomat pyysi arvioita, miten Kalasataman kauppa­keskus selviäisi alku­vaikeuksistaan. Helppoja ratkaisuja ei ole tarjolla, mutta toisaalta kauppakeskuksen saaminen täyteen vauhtiin ei ikinä tapahdu hetkessä.

Kirjoittaja(t) Lari Malmberg / HS
Ei yllätä. Näin sanoo pitkän uran kauppakeskusten parissa tehnyt Henrik Winberg Kalasataman kauppakeskus Redin asiakaspulasta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Asiantuntijat pelkäävät, että kauppa­keskus Redi on väärässä paikassa”

  1. Satunnaisen kävijän mielestä Redissä on samat ongelmat reilusti pahempina kuin muissa isoissa kauppakeskuksissa: Opasteet harvassa tai olemattomat, sisätilakartat puutuvat tai ovat aivan liian harvassa TAI ovat aivan käsittämättömät kävijän ymmärtää. Redisä on ilmeisesti kuviteltu, että olisi yrityksille edullista, kun asiakkaat eksyvät totaalisesti kierrellessään … VÄÄRIN, me emme enää tule toista kertaa. Redi tarvitsee valtaisan mainoskamppanjan, jos joskus saa kunnolliset opasteet aikaiseksi, jotta me eksyneet palaamme edes kurkistamaan ovelta.

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi