Asiantuntijat pelkäävät, että kauppa­keskus Redi on väärässä paikassa

Helsingin Sanomat pyysi arvioita, miten Kalasataman kauppa­keskus selviäisi alku­vaikeuksistaan. Helppoja ratkaisuja ei ole tarjolla, mutta toisaalta kauppakeskuksen saaminen täyteen vauhtiin ei ikinä tapahdu hetkessä.

SRV ennakoi, että sen kauppakeskusinvestoinnit voivat tulla realisoiduksi vuoden 2024 loppuun mennessä. (Kuva: Mika Ranta/HS)
Ei yllätä. Näin sanoo pitkän uran kauppakeskusten parissa tehnyt Henrik Winberg Kalasataman kauppakeskus Redin asiakaspulasta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Asiantuntijat pelkäävät, että kauppa­keskus Redi on väärässä paikassa”

  1. Satunnaisen kävijän mielestä Redissä on samat ongelmat reilusti pahempina kuin muissa isoissa kauppakeskuksissa: Opasteet harvassa tai olemattomat, sisätilakartat puutuvat tai ovat aivan liian harvassa TAI ovat aivan käsittämättömät kävijän ymmärtää. Redisä on ilmeisesti kuviteltu, että olisi yrityksille edullista, kun asiakkaat eksyvät totaalisesti kierrellessään … VÄÄRIN, me emme enää tule toista kertaa. Redi tarvitsee valtaisan mainoskamppanjan, jos joskus saa kunnolliset opasteet aikaiseksi, jotta me eksyneet palaamme edes kurkistamaan ovelta.

Vastaa