Consti neuvottelee Myllypuron palvelukeskuksen peruskorjauksesta

Korjausrakentaja Consti Yhtiöt kertoo neuvottelevansa Helsingissä sijaitsevan Myllypuron palvelukeskuksen peruskorjaushankkeesta.

Helsingin kaupungin asunnot oy:n hallitus teki eilen investointipäätöksen Myllypuron palvelukeskuksen peruskorjaushankkeesta. Hankkeen alustava urakkahinta on Constin tiedotteen mukaan noin 25 miljoonaa euroa, ja se sisältää kohteen täydellisen peruskorjauksen. Työn tilaaja on Helsingin kaupungin asunnot Oy.

Työn arvioitu alkamisajankohta on keväällä 2019 ja sen arvioidaan valmistuvan vuoden 2021 aikana. Työ tehdään kiinteähintaisena kokonaisurakkana.

Constin mukaan osapuolet pyrkivät allekirjoittamaan lopullisen sopimuksen kuluvan vuoden loppuun mennessä. Urakkasopimuksen toteutuminen on ehdollinen muun muassa Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) hyväksymispäätökselle.

Korjattavan rakennuksen bruttoala on noin 16 700 neliömetriä. Rakennus on valmistunut 1970 Myllypuron sairaalaksi, pääosin pitkäaikaispotilaille.

Toteutuessaan hanke vahvistaa Constin tilauskantaa vuosille 2019 – 2021. Hanke merkitään Constin tilauskantaan, kun lopullinen sopimus on allekirjoitettu.

Constin tiedotuspolitiikan mukaan merkittävät projektit ja huolto- ja palvelusopimukset julkistetaan. Tiedotuspolitiikan mukainen euromääräinen raja projektien tiedottamiselle on 20 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Consti neuvottelee Myllypuron palvelukeskuksen peruskorjauksesta”

  1. Kohteessa on ollut opastus Myllypuron monipuolinen vanhustenkeskus. Nimi lienee muuttunut…

Vastaa