Kokeile kuukausi maksutta

Are laajenee yritysostolla Ruotsiin

Are laajenee Ruotsiin ostamalla putkiurakointi- ja huoltoyritys Kungälvs Rörläggerin.

Are laajenee Ruotsiin ostamalla putkiurakointi- ja huoltoyritys Kungälvs Rörläggerin.
Kuuntele juttu

Jo 85-vuotiaalla Kungälvs Rörläggerillä on vahva asema erityisesti Göteborgin alueella. Yhtiö on parin viime vuoden aikana kasvattanut toimintaansa ja laajentanut muun muassa Tukholman ja Malmön alueelle. Yhtiö toimii nyt Ruotsissa seitsemällä paikkakunnalla ja työllistää noin 240 alansa ammattilaista. Yhtiön toimintaan kuuluu vahvan putkiosaamisen lisäksi Göteborgin alueella toimiva noin 20 henkilöä työllistävä sähköurakointi ja -huoltoliike Inter El AB.

”Aren tavoitteena on jatkaa vahvaa strategista kasvua Ruotsin markkinoilla. Yritysosto on ensimmäinen askel kohti tavoitettamme tarjota asiakkaillemme myös Ruotsissa kaikki talotekniset palvelut kiinteistön koko elinkaarelle”, Aren toimitusjohtaja Heikki Pesu kertoo tiedotteessa.

Aren henkilömäärä ja liikevaihto yli kaksinkertaistuivat vuonna 2014 toteutetulla Lemminkäinen Talotekniikan ostolla.

Kungälvs Rörläggeri jatkaa toimintaansa itsenäisenä osana Are-konsernia. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2017 noin 46 miljoonaa euroa. Aren liikevaihto vuonna 2017 oli 398 miljoonaa euroa. Yritysten vuoden 2018 yhteenlasketun liikevaihdon odotetaan olevan noin 460 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Are laajenee yritysostolla Ruotsiin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat