Jykia rakennuttaa Kuljetusliike Ville Silvastille ajoneuvokeskuksen

Kiinteistökehittäjä Jykia ja Kuljetusliike Ville Silvasti ovat perustaneet yhteisen kiinteistöosakeyhtiön ja allekirjoittaneet urakkasopimuksen ajoneuvokeskuksen rakentamisesta Seppälänkankaalle Jyväskylään.

.

Keskuksen rakentaminen alkaa keväällä 2019, ja sen valmistuminen kestää vuoden. Hankkeen arvo on noin 5,5 miljoonaa euroa.

Uuteen ajoneuvokeskukseen mahtuu ajamaan pitkän nykyaikaisen perävaunun. Terminaalista tulee 43 metriä syvä, mikä mahdollistaa siten monipuolisesti koko kaluston huollon.

”Tällä hetkellä emme pysty huoltamaan erikoispitkiä perävaunuja huoltohallissamme. Myös toimisto-osan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota työviihtyvyyteen”, toimitusjohtaja Ville Silvasti Kuljetusliike Ville Silvastilta kertoo tiedotteessa.

Kuljetusliike Ville Silvasti on allekirjoittanut vuokrasopimuksen yhtiöiden perustaman kiinteistöyhtiön kanssa. Jykia myy osuutensa yhtiöstä myöhemmin suunnitelman mukaisesti, eli kehitysyhtiön uuden toimintatavan mukaisesti irtautuminen on sovittu jo investointivaiheessa.

”Yhteisen kiinteistöyhtiön perustaminen on uusi elementti kumppanuushankkeissamme. Teemme aidosti ja avoimesti yhteistyötä hankkeen tavoitteiden saavuttamiseksi. Yritys pääsee osaomistajana vaikuttamaan ja mukaan päätöksentekoon. Jykia puolestaan toteuttaa elinkeinopolitiikkaa kiihdyttämällä hankepäätöksiä osallistumalla riskinjakoon kuitenkin irtautuminen huomioiden”, Jykian toimitusjohtaja Seija Takanen sanoo.

Jykia ostaa Silvastin vanhat kiinteistöt, jotka sijaitsevat Kiilatiellä ja Lekatiellä Jyväskylän Seppälänkankaalla.

”Silvastin nykyisten toimitilojen ostaminen ja kehittäminen on osa ketjua, jolla mahdollistamme uusien tilojen rakentamisen sekä tuomme sijoittumismahdollisuuksia alueesta kiinnostuneille yrityksille. Aloitamme Kiilatien ja Lekatien kiinteistöjen kehittämisen ensi vuoden aikana, ja haemme tiloihin Jyväskylän seudulle sijoittumaan kiinnostuneita yrityksiä”, Takanen kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jykia rakennuttaa Kuljetusliike Ville Silvastille ajoneuvokeskuksen”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi