Helsingin uuden keskustakirjaston Oodin ovet avautuvat huomenaamulla kello 8. Avajaisohjelma alkaa kello 14 ja jatkuu noin puoli yhdeksään asti illalla. Avajaiset jatkuvat itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta, jolloin ohjelma on suunnattua erityisesti perheille. Ohjelmaa on sekä ulkolavalla että Oodin kolmessa kerroksessa.

Oodin tekijät kertovat millaista oli rakentaa uuden sukupolven kirjastoa -katso video!

Helsingin uuden keskustakirjaston Oodin ovet avautuvat huomenaamulla kello 8. Avajaisohjelma alkaa kello 14 ja jatkuu noin puoli yhdeksään asti illalla. Avajaiset jatkuvat itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta, jolloin ohjelma on suunnattua erityisesti perheille. Ohjelmaa on sekä ulkolavalla että Oodin kolmessa kerroksessa.

Kirjoittaja(t) Auri Häkkinen

Reilun kolmen vuoden rakennustyöt ovat päättymässä. Julkisivun verhoustöitä tehdään vielä ensi vuoden puolella. Oodin tekijät kertovat Rakennuslehden videossa, millaista oli tehdä keskustakirjastoa ja mitä he ajattelevat nyt.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Oodin tekijät kertovat millaista oli rakentaa uuden sukupolven kirjastoa -katso video!”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi