Kokeile kuukausi maksutta

Basso rakentaa kerrostaloja ja rivitalon Mellunmäkeen

Basso Building Systems rakentaa luonnonläheiselle alueelle Helsingin Mellunmäkeen asuntoja TA-Asumisoikeudelle.

Kohde koostuu kahdesta kerrostalosta ja yhdestä 7 asunnon rivitalosta. Taloihin tulee yhteensä 48 asuntoa. Rivitalon huoneistot ovat 101-neliöisiä, ja kerrostalon asuntojen koot ovat 34,5–99 neliötä. Rakennustyöt alkoivat tammikuussa 2019 ja valmistuvat arviolta syksyllä 2020.

Basso toteuttaa kohteen KVR-urakkana. Hankkeen arvo on noin 8,5 miljoonaa euroa.

Basso rakentaa paraikaa TA-Asumisoikeudelle myös Espoon Bassenkylään, jonne valmistuu 44 asuntoa keväällä 2019. Tällä hetkellä Bassolla on rakenteilla yhteensä noin 350 asuntoa eri puolille pääkaupunkiseutua.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Basso rakentaa kerrostaloja ja rivitalon Mellunmäkeen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat