Sitowise ostaa Insinööritoimisto LVI-Insinöörit

Sitowise hankkii omistukseensa Kuopion seudulla toimivan, LVI-suunnitteluun erikoistuneen Insinööritoimisto LVI-Insinöörit oy:n koko osakekannan.

Sitowise hankkii omistukseensa Kuopion seudulla toimivan, LVI-suunnitteluun erikoistuneen Insinööritoimisto LVI-Insinöörit oy:n koko osakekannan.

”LVI-Insinöörien mukaantulo osaksi Sitowiseä vahvistaa etenkin Talo-liiketoiminnan osaamistamme Kuopion alueella. LVI-Insinöörien vahva osaaminen ja kokemus oli juuri sitä, mitä Kuopion alueelle olemme etsineet”, Talo-liiketoiminnan liiketoimintajohtaja Timo Palonkoski sanoo.

”Yhdistämällä voimamme LVI-Insinöörien kanssa voimme palvella Pohjois-Savon asiakkaitamme entistäkin paremmin, ja kokeneiden suunnittelijoiden avulla jalanjälkemme alueellisesti kasvaa merkittävästi. Molemmilla yrityksillä on hyvin monipuolista kokemusta, joka yhdessä vahvistaa toisiaan ja tarjoaa mahdollisuuksia osallistua erilaisiin hankkeisiin ja uusiin kohdetyyppeihin koko Savon alueella”, Talotekniikan toimialan johtaja Jan Tapper täydentää.

LVI-Insinöörit on perustettu vuonna 1986. Yritys on erikoistunut sekä uudis- että korjauskohteisiin monissa eri käyttötarkoitusrakennuksissa. LVI- ja rakennusautomatiikan suunnittelupalvelujen lisäksi yritys tarjoaa LVI-tekniikan rakennuttaja- ja valvontapalveluja, kuntoarvioita ja energiakatselmuksia kaupungeille, kunnille, rakennusliikkeille, asuntoyhtiöille sekä kiinteistönomistajille.

LVI-Insinöörit jatkaa toimintaansa omalla nimellään Sitowisen tytäryhtiönä, mutta yhtiöiden asiantuntijat tulevat heti työskentelemään kiinteässä yhteistyössä niin toistensa kuin Sitowisen muidenkin palvelujen kanssa.

Yrityksen koko kahdeksan asiantuntijan tiimi jatkaa nykyisissä tehtävissään, mukaan lukien toimitusjohtaja Eero Korhonen, joka jatkaa yhtiön toimitusjohtajana. Yrityksen entiset omistajat Eero Korhonen ja Ilkka Lappalainen tulevat kaupan myötä Sitowisen osakkaiksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sitowise ostaa Insinööritoimisto LVI-Insinöörit”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi