Heikius Hus-Talo rakensi loviisalaiskoulun väistötilat CLT-elementeistä – ”Käyttäjä on kiittänyt ilmanvaihtoa ja äänimaailmaa”

Pientalojen suurelementtirakentamiseen erikoistunut Heikius Hus-Talo on ottanut ensi askeleensa CLT-rakentajana.

Toimitusjohtaja Göran Heikius ja Loviisan väistötilojen suunnitelmat. Kuva: Anssi Orrenmaa
Pohjalaisyrityksen Loviisaan pystyttämä koulun väistötila on tehty ristiinliimatusta massiivipuulevystä. Toimitusjohtaja Göran Heikiuksen mukaan CLT-elementit sopivat erinomaisesti väistötiloihin.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Heikius Hus-Talo rakensi loviisalaiskoulun väistötilat CLT-elementeistä – ”Käyttäjä on kiittänyt ilmanvaihtoa ja äänimaailmaa””

Vastaa