Kokeile kuukausi maksutta

JM toteuttaa 450 asunnon korttelin Myyrmäkeen

JM Suomi on aloittanut uuden keskustakorttelin kehittämisen Vantaan Myyrmäessä. Uusi vahvistunut asemakaava mahdollistaa noin 450 asunnon rakentamisen alueelle.

Asuinkerrostalojen lisäksi alueelle rakentuu kaupallisia palveluita asuintalojen kivijalkoihin. Pysäköinti tullaan toteuttamaan erilliseen, samassa korttelissa sijaitsevaan pysäköintilaitokseen. Hankkeen arvo on yli 100 miljoonaa euroa.

”Tämä tontti on meille keskeinen hankinta. Ensimmäisten talojen rakentamisen on tarkoitus alkaa loppuvuonna 2019. Alueen liikenneyhteydet sekä palvelutarjonta ovat jo nyt erittäin hyvät ja lähitulevaisuudessa suorastaan erinomaiset Myyrmäen keskustan suunnitelmien kehittyessä”, JM Suomen toimitusjohtaja Markus Heino kertoo tiedotteessa.

Uusi korttelikokonaisuus rakentuu Myyrmäen keskustaan, Myyrmäentie 2:n tontille. Tontilta on juna-asemalle muutamien satojen metrien matka ja kauppakeskus Myyrmanniin alle kilometri. Lähettyvillä on useampia kouluja ja päiväkoteja. Myös monet liikunta- ja harrastemahdollisuudet, kuten Myyrmäen urheilutalo ja Myyrin Kuntokeskus, sijaitsevat lähellä.

JM Suomen kerrostalotuotannolle myönnettiin vuosi sitten pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin peruslupa. Myös Myyrmäessä JM toteuttaa Joutsenmerkin kriteerien mukaisesti rakennettua tuotantoa yhteistyössä Joutsenmerkkiä hallinnoivan Ympäristömerkinnän kanssa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “JM toteuttaa 450 asunnon korttelin Myyrmäkeen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat