Kokeile kuukausi maksutta

YIT sopi 54 miljoonan euron kohteista sijoittajille

YIT on sopinut asunto- ja hoivakohteiden toteuttamisesta sijoittajille yhteensä noin 54 miljoonan euron arvosta.

YIT rakentaa As.oy Helsingin Poudantuojaan 132 asuntoa. Kuva: YIT

YIT ja OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto ovat allekirjoittaneet sopimuksen asuntokohteen rakentamisesta Helsingin Herttoniemeen. As.oy Helsingin Poudantuojaan valmistuu vuoden 2021 keväällä 132 asuntoa. Kohde sijaitsee Herttoniemen metroaseman välittömässä läheisyydessä ja Lähipalvelukeskus Hertsin kanssa samassa korttelikokonaisuudessa.

YIT ja OP-Palvelukiinteistöt -erikoissijoitusrahasto ovat allekirjoittaneet sopimuksen asunto- ja hoivakohteen rakentamisesta Hämeenlinnan Keinusaareen. Asuntoja ja hoiva-asuntoja valmistuu yhteensä 85. Kohteen rakentaminen alkaa maaliskuussa 2019 ja valmistuminen ajoittuu kesälle 2020.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT sopi 54 miljoonan euron kohteista sijoittajille”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat