Lehto rakentaa Kojamolle asuntoja Turkuun

Kojamoon kuuluva Lumo Kodit ja Lehto ovat sopineet 56 uuden asunnon rakentamisesta Turun Vasaramäkeen. Hippoksentie 31:en rakennetaan kahdeksankerroksinen uudisrakennus.

Tontilla aikaisemmin sijainnut 1960-luvun alussa rakennettu teräsbetonirakenteinen kerrostalo on purettu ja tilalle rakentuu aiempaa enemmän uusia asuntoja. Hankkeelle on saatu rakennuslupa tammikuussa ja parhaillaan tehdään paalutustöitä. Kohteeseen rakentuu kevääseen 2020 mennessä pääosin yksiöitä ja kaksioita.

Rakentamisvaiheessa hyödynnetään teollista valmistusta, sillä asuntoihin asennetaan Lehdon teollisesti valmistetut tekniikkastudiot eli kylpyhuone-keittiömoduulit. Ne käsittävät asunnon pesuhuoneen ja keittiön neliön muotoisessa moduulissa. Ne on valmistettu Lehdon Oulaisten-tehtaalla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto rakentaa Kojamolle asuntoja Turkuun”

Vastaa