Caverion sai ensimmäisen elinkaariprojektinsa Itävallassa

Caverion on sopinut elinkaariprojektin toteuttamisesta St. Pöltenin ammattikorkeakoululle Itävallassa. Kyseessä on yhtiön ensimmäinen elinkaarihanke Itävallassa.

Havainnekuva: NMPB Architekten

Yhdessä rakennusliike Granitin kanssa toteutettava projekti kattaa kampuksen modernisoinnin ja laajentamiseen sekä 25 vuoden huolto- ja kunnossapitosopimuksen. Sopimuksen arvo Caverionille on noin 32 miljoonaa euroa.

Caverion vastaa kampuksen taloteknisten järjestelmien suunnittelusta, projektinjohdosta ja toteutuksesta seuraavien teknisten järjestelmien osalta: lämmitys, vesi ja viemäri, ilmanvaihto ja ilmastointi, sähköistys ja automaatio. Rakennusliike Granit vastaa projektin rakennustöistä. Projektin valmistuttua vuonna 2021 Caverion vastuulle siirtyvät kiinteistön palvelujen johtaminen sekä tekninen huolto ja kunnossapito seuraavan 25 vuoden ajaksi.

Uuteen rakennukseen tulee moderneja opetus- ja oppimistiloja, joustavia toimistoja, laboratorio- ja showroom -tiloja ja oppimiskahvila opiskelijoille. Uudelleensuunniteltu kävelypromenadi ja puistomaiset virkistysalueet elävöittävät kampusta ja ympäröivää aluetta.

St. Pöltenin ammattikorkeakoulussa on tällä hetkellä yli 3200 opiskelijaa, 350 kokopäiväistä työntekijää ja noin 800 osa-aikaista luennoitsijaa. Laajennusprojektin ja sen tuoman 14600 lisäneliömetrin jälkeen kampusrakennusten pinta-ala on yhteensä 33000 neliömetriä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion sai ensimmäisen elinkaariprojektinsa Itävallassa”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat