Hanna-Leena Ventin käyttää työssään AR Sandboxia.

Espoossa erikoinen toimisto: lisätyn todellisuuden hiekkalaatikko, palaveri kävelymatolla ja keinotekoista ilmanvaihdon suhinaa – katso video!

Rambollin uuden pääkonttorin, Ramboll Villagen, suurin wau-elämys on lisätyn todellisuuden hiekkalaatikko. Palaveri kävelymatolla on toinen ihastuksen aihe.

Kirjoittaja(t) Teppo Kuittinen
Kun hiekasta muovaa eri korkuisia maanmuotoja, liiketunnistin näkee muotojen korkeudet ja videotykki piirtää niiden mukaiset värit ja korkeuskäyrät. Jos mäki on tarpeeksi korkea, se muuttuu jo valkoiseksi vuoren huipuksi. Kun tehdään syvä kuoppa, videotykki värittää kuopan sinisellä vesialueeksi.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Espoossa erikoinen toimisto: lisätyn todellisuuden hiekkalaatikko, palaveri kävelymatolla ja keinotekoista ilmanvaihdon suhinaa – katso video!”

  1. Ei huolta, kyllä lattiakerroksen väki keskittyy edelleen tuottavaan työhön. Lihavat vuodet ovat tuoneet mukanaan leluja ja leluilla leikkijöitä, mutta onneksi ne on ainakin tähän asti saatu pidettyä erossa projetityöstä. Eiköhän niille paikka löydetä kunhan Andy ensin heittää hiekkaa rattaisiin.

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi