Aamulehti: Kylpylähotelli Eden menee remonttiin Nokialla

Nokian kylpylähotelli Scandic Eden sulkee ovensa torstaina 14. elokuuta noin puoleksi vuodeksi remontin takia.

”Hotelli ja kylpylä suljetaan kokonaan, koska haluamme tehdä korjaus- ja uudistustyöt mahdollisimman tehokkaasti. Remontin arvioidaan valmistuvan ensi vuoden helmikuussa”, Scandic Hotels oy:n aluepäällikkö Tiina Jytilä sanoo.

Nokian Edenissä on 204 huonetta ja 1 500 neliön kylpyläosasto. Tilojen remontointia on suunniteltu jo jonkin aikaa, sillä vuonna 1990 valmistuneessa rakennuksessa ei ole aiemmin tehty perusteellista peruskorjausta.  Nyt hotellin sisätilojen ilme uudistetaan, ja kylpyläosastolla tehdään myös rakenteellisia kunnostustöitä ja uusitaan allastekniikkaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aamulehti: Kylpylähotelli Eden menee remonttiin Nokialla”

Vastaa