Solwers on ostanut kaksi yritystä Ruotsista

Solwersin mukaan yritysten ostaminen Ruotsista auttaa tasaamaan suhdanteita ja tilauskantaa.
Solwersin mukaan yritysten ostaminen Ruotsista auttaa tasaamaan suhdanteita ja tilauskantaa.

Suunnittelu-, konsultointi- ja asiantuntijapalveluyhtiö Solwers on ostanut tukholmalaisen KAM Redovisning ja göteborgilaisen Dreem Arkitekterin.

Kam Redovisning on keskittynyt ulkoistettuihin sähköisiin taloushallintopalveluihin. Dreem Arkitekter on puolestaan erikoistunut korkeisiin rakennuksiin sekä hotelli-, toimisto- ja asuinrakennuksiin. Yhteensä yrityksissä työskentelee 36 asiantuntijaa.

Solwers on aikaisemminkin toiminut Ruotsin markkinoilla, mutta suunnittelijat ovat olleet Suomesta. Yhtiön  perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Leif Sebbas kertoo, että yritysten ostaminen auttaa Solwersia tasaamaan suhdanteita ja tilauskantaa.

”Orgaanisen kasvun lisäksi Solwers kasvaa myös harkittujen yritysostojen kautta. Tavoitteenamme on muodostaa  konserni, johon kuuluu 10-25 alansa huippuyritystä jokaisessa maassa, jossa toimimme”, Sebbas kertoo tiedotteessa.

Nykyisin Solwers-konserni koostuu 14 rakennusalan erikoisosaajayrityksestä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Solwers on ostanut kaksi yritystä Ruotsista”

Jätä kommentti