Vauhdilla kasvavan Raksystemsin vuoden neljäs yrityskauppa: nyt ostettiin lvi-suunnitteluun erikoistunut Tubular

Konsernin tavoitteena on ylittää sadan miljoonan euron liikevaihto vuonna 2023.

Raksystemsin toimitusjohtaja Marko Malmivaarasta tulee myös Tubularin toimitusjohtaja.

Suomen suurin kuntotarkastus- ja sisäilmayhtiö Raksystems on vahvistanut lvi-suunnitteluosaamistaan ostamalla 6. syyskuuta tehdyllä kaupalla Tubular Oy:n. Tubular on tunnettu pääkaupunkiseudulla talonrakentamisen lvi- tekniikkaan liittyvistä suunnittelu- ja konsultointipalveluista ja vahvistaa Raksystemsin kahdeksankymmenhenkistä suunnittelu- ja rakennuttamisresurssia neljän asiantuntijan voimin.

Vuoden 2019 aikana jo neljännen toteutuneen yrityskaupan jälkeen Raksystems-konsernin pro forma liikevaihto ylittää 37 miljoonaa euroa vuonna 2019 ja henkilöstövahvuus on 350 henkeä. Juuri toteutuneen yrityskaupan myötä Tubular jatkaa Raksystemsin tytäryhtiönä.

“Tubularin yrityskauppa on luonnollinen jatkumo vuonna 2017 tehdylle Insinööritoimisto R J Heiskanen Oy:n sekä tänä kesänä tapahtuneelle HSSR:n kaupoille”, Raksystemsin toimitusjohtaja Marko Malmivaara sanoo tiedotteessa.

Tubular Oy jatkaa toimintaansa osana Raksystemsiä. Toiminta nykyisten asiakkaitten kanssa tulee jatkumaan entisellään. Yrityksen toimitusjohtajaksi tulee Raksystemsin toimitusjohtaja Marko Malmivaara.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vauhdilla kasvavan Raksystemsin vuoden neljäs yrityskauppa: nyt ostettiin lvi-suunnitteluun erikoistunut Tubular”

Jätä kommentti