Granlund ostaa insinööritoimiston Alavudelta

Alavudella toimivan Insinööritoimisto Sartekno oy:n osakkeenomistajat Jari Kivistö ja Heikki Savioja sekä Granlund Pohjanmaa oy ovat toteuttaneet kaupan, jolla Sarteknon koko osakekanta siirtyy Granlund Pohjanmaan omistukseen 2.1.2020.

Alavudella toimivan Insinööritoimisto Sartekno oy:n osakkeenomistajat Jari Kivistö ja Heikki Savioja sekä Granlund Pohjanmaa oy ovat toteuttaneet kaupan, jolla Sarteknon koko osakekanta siirtyy Granlund Pohjanmaan omistukseen 2.1.2020.

Sartekno fuusioituu Granlund-konserniin kevään 2020 kuluessa. Fuusioon saakka Sarteknon toiminta jatkuu ennallaan.

Vuonna 1978 perustettu Sartekno on kuusi henkeä työllistävä insinööritoimisto, joka toteuttaa lvi-, sähkö- ja rakennusautomaatiosuunnittelua sekä talotekniikkavalvontaa. Fuusion yhteydessä Sarteknon henkilöstö siirtyy Granlundin työntekijöiksi.

”Sarteknon ostolla vahvistamme talotekniikan toimijana markkina-asemaamme Pohjanmaan alueella. Yhtiön lvi- ja sähköosaaminen on arvokas lisä Granlundille”, Granlund Pohjanmaan toimitusjohtaja Pekka Pajuniemi sanoo tiedotteessa.

Sarteknon toimitusjohtaja Jari Kivistö siirtyy Granlundin Alavuden toiminnoista vastaavaksi johtajaksi ja Granlund Pohjanmaan osakkaaksi.  Hän näkee yhdistymisessä vahvaa etua.

”Energiatehokkuuden ja ympäristövastuullisuuden merkitys kasvaa jatkuvasti. Osana konsernia pystymme hyödyntämään Granlundin erinomaista energia- ja ympäristöosaamista. Isolla organisaatiolla on myös paremmat mahdollisuudet tehdä projekteja, joissa tarvitaan monipuolista suunnittelu- ja kiinteistöalan osaamista”, Kivistö kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Granlund ostaa insinööritoimiston Alavudelta”

Vastaa