Keravalle rakennetaan uutta logistiikkakeskusta – katolle aurinkopaneelit ja maalämpö lämmittää

Pohjoismaissa toimiva logistiikkakiinteistöjen kehittäjä ja omistaja NREP Logicenters kehittää 18 300 neliömetrin kokoisen logistiikkakeskuksen Keravalle.

Havainnekuva logistiikkakeskuksesta.

Yhtiö on allekirjoittanut kymmenen vuoden vuokrasopimuksen logistiikkayhtiö Dachserin kanssa, joka vuokraa tilasta noin 4 600 neliömetriä. Kiinteistön on määrä valmistua vuonna 2020.

Logicentersin uusi 18 300 neliömetrin logistiikkakeskus rakennetaan Kercan logistiikka-alueelle Keravalle, keskeiselle paikalle Helsinki-Vantaan lentokentän sekä E75-moottoritien läheisyyteen. Lähellä sijaitseva Savion rautatieasema tarjoaa myös hyvät työmatkayhteydet Helsinkiin.

Uudessa logistiikkakeskuksessa kiinnitetään erityistä huomiota energiatehokkuuteen. Keskuksen katolle asennetaan aurinkopaneelit ja keskus lämmitetään maalämmöllä.

Logistiikkayhtiö Dachser vuokraa tilasta noin 4 600 neliömetriä. Vuokrasopimus kattaa 4 000 neliömetriä läpivirtausterminaalia ja 600 neliömetriä toimistotilaa. Kiinteistön on määrä valmistua syksyllä 2020, ja sen rakentamisesta vastaa rakennusyhtiö Lehto Tilat.

Uudessa logistiikkakeskuksessa on vielä noin 13 000 neliömetriä vuokrattavissa tiloja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Keravalle rakennetaan uutta logistiikkakeskusta – katolle aurinkopaneelit ja maalämpö lämmittää”

Vastaa