Kokeile kuukausi maksutta

Kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava Rudus oy on sopinut Suomussalmella sijaitsevan Ämmän Betoni oy:n koko osakekannan ostamisesta 5.12.2019 allekirjoitetulla sopimuksella.

Ämmän Betoni siirtyy Ruduksen omistukseen vuoden loppuun mennessä.

”Yrityskauppa täydentää Ruduksen betonielementtiliiketoimintaa. Järjestely vahvistaa ja laajentaa erityisesti talonrakentamisen ratkaisujen erikoisosaamistamme. Yrityskauppa on johdonmukainen jatko kyseisen liiketoiminnan kasvupolulla”, Ruduksen toimitusjohtaja Mikael Fjäder toteaa yhtiön tiedotteessa.

Ruduksen tavoitteena on jatkaa Ämmän Betonin harjoittamaa elementtivalmistusta osana koko palvelukokonaisuutta. Yrityskaupan myötä noin 100 ammattilaista siirtyy osaksi Rudus -konsernia.

”Olemme tyytyväisiä päästessämme uuteen kotiin, joka luo puitteet liiketoiminnan pitkäjänteiselle kehittämiselle. Ämmän Betonissa ja Ruduksessa yhdistyvät sama rehti tekemisen meininki, jonka keskiössä on vastuullisuus ja asiakkaista huolehtiminen. Tuomme  osaamisellamme oman panoksen Ruduksen laajaan ja laadukkaaseen betonituoteperheeseen”, Ämmän Betonin toimitusjohtaja Jukka Kyllönen sanoo.

Tätä artikkelia on kommentoitu 4 kertaa

4 vastausta artikkeliin “Rudus ostaa Suomussalmella sijaitsevan Ämmän Betonin”

 1. Helvetin huono juttu että ämmän petoni myyty jollekkin isolle konsernille nyt on sit ämmän petoni nimi historiaa ja poistuu kylältä ei ämmän petoni n omistajat nyt kyllä tajunneet mitä tekivät

  1. Ota Jyrki nyt ihan rauhassa. Maailma menee eteenpäin, ja tämähän olisi toivottavaa kehitystä myös teillä Suomussalmella. Montako merkittävää
   investointia olette saaneet pitäjäänne vaikkapa viimeisen 10 vuoden aikana? Jospa tämä olisikin ensimmäinen steppi kohti valoisampaa huomista? Oletko ajatellut asiaa siltä kantilta, ettei se Rudus ihan vaan kiusatakseen teitä ämmänsaarelaisia tekisi näin huomattavaa investointia, vaan että heillä olisikin joku paljon merkityksellisempi tarkoitus tähän hankkeeseen?

   Onnea Rudus rohkeasta päätöksestä, onnea Ämmän Betoni pitkäjänteisestä ja tinkimättömästä työstänne ja onnea Suomussalmelaiset paremmasta huomisesta.

 2. Oman syntymäkunnan petoni tehdas ämmän petoni on aina ollut suuri työllisyäjä ja maa merkki kylälle ja ämmänsaarelaiset pvat olleet ylpeitä omasta ämmän petonista ämmän perimillä on ollut suuri merkitys ämmänsaarelle nyt sekin ollaan hävittämässä sieltä.ei mene kauas kun Rudus lyö ovet kiinni ja työntekijät kortistoon työttömiksi se meinaan tulee tapahtumaan 3 -4 VUODESSA SUOMUSSALmelaiset varautukaa siihen

 3. Mahtavaa saada ämmänsaarelaiset mukaan meidän kivaan porukkaan.
  Tervetuloa sydämellisesti Rudukselle ❤️.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat