Porvoolaiselle Jeti-Sähkölle uudet omistajat ja toimitusjohtaja

Porvoolaisen Jeti-Sähkön osakekanta on myyty kokeneille sähköverkkoasiantuntijoille.

Mika ja Toni Seppäsen sekä Ilkka Vaittisen omistama Jeti Group on ostanut Jeti-Sähkön koko osakekannan.

Seppäsen veljekset tunnetaan sähkö-, tietoliikenne- ja valaistusverkkojen suunnittelu- ja asiantuntijapalveluihin erikoistuneen Insplanin omistajina ja johtajina. Vaittinen on toiminut teollisuuden kunnossapitoyhtiöiden johtotehtävissä yli kymmenen vuoden ajan.

”Jeti-Sähkö on erittäin hyvämaineinen ja kannattava yritys ja kun vanhat omistajat olivat halukkaita myymään, oli yritys luonnollisesti kiinnostava kohde. Synergia Jetin ja Insplanin välillä on selkeä. Tämä tuo kummallekin yritykselle uusia mahdollisuuksia ja voimme tukea toisiamme”, Toni Seppänen kertoo.

Yrityksen uutena toimitusjohtajana aloittaa Ilkka Vaittinen. Ossi Vainio jatkaa edelleen yhtiön johtotehtävissä ja hänen laaja kokemuksensa ja asiantuntemuksensa takaavat yrityksen jatkuvuuden nykyisten asiakkaiden suuntaan.

Jeti-Sähkön viimeisin vahvistettu liikevaihto on 5 miljoonaa euroa ja vuonna 1974 perustettu yritys työllistää 30 henkilöä. Koko henkilöstö jatkaa Jetissä.

Yrityksen omistivat Risto Tuomala, Ulf Törnblom ja Sari Tähkäpää. Tuomala ja Törnblom jatkavat yhtiön hallituksessa.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Porvoolaiselle Jeti-Sähkölle uudet omistajat ja toimitusjohtaja”

Vastaa