L2 Paloturvallisuus siirtyi amerikkalaisomistukseen

Yhdysvaltalainen turvallisuuteen ja riskienhallintaan erikoistunut konsulttitoimisto Jensen Hughes on ostanut paloturvallisuusyrityksen L2 Paloturvallisuus oy:n. Suomalaisyhtiö on erikoistunut suurten ja vaativien projektien paloturvallisuuden konsultointiin ja toiminnalliseen paloturvallisuussuunnitteluun.

Vuonna 1998 perustetun L2 Paloturvallisuuden perustajaosakas Juha-Pekka Laaksonen on toiminut yhtiön toimitusjohtajana vuodesta 2012 lähtien toisen perustajaosakkaan Jukka Laineen jäätyä eläkkeelle. Yhtiön palveluksessa on 36 työntekijää ja toimistot sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Kuopiossa. Tyypillisimmät toimeksiannot liittyvät rakennusten paloturvallisuussuunnitteluun ja riskienhallintaan, mutta asiantuntemus kattaa myös muut paloturvallisuuden osa-alueet.

”Jensen Hughes tarjoaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaille uusia palveluja ja teknistä osaamista, joilla vahvistamme entisestään toimialan edelläkävijän asemaamme. Samalla uusien urapolkujen ja resurssien myötä uskomme L2:n olevan vielä entistäkin houkuttelevampi työpaikka kilpailtaessa alan huippuosaajista”, Laaksonen sanoo tiedotteessa.

Jensen Hughesin palveluksessa on yli 1400 insinöörin, konsultin ja tutkijan muodostama tiimi yli 90 toimipisteessä maailmanlaajuisesti. Palveluvalikoimaan kuuluu paloturvallisuussuunnittelu, paloturvallisuusjärjestelmien suunnittelu ja analysointi, turvallisuuskonsultointi, palontutkinta ja palotutkimus, riskienhallinta ja -analysointi, tuotekehitys ja -testaus sekä tarkastus ja auditointipalvelut.

Viime vuosina Jensen Hughes on tehnyt useita investointeja paloturvallisuuteen keskittyviin yrityksiin ympäri maailman. Vuonna 2018 Jensen Hughes teki yrityskaupat Isossa-Britanniassa ja Irlannissa toimivan Jeremy Gardner Associatesin (JGA) kanssa. Seuraavat investoinnit ovat olleet Ific Skotlannista ja Safire Etelä-Koreasta. Jensen Hughesin omistaa pääomasijoittaja Gryphon Investors.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “L2 Paloturvallisuus siirtyi amerikkalaisomistukseen”

Vastaa