Järvi-Suomen Energia jatkaa Rejlers-diiliä

Palvelu sisältää sähköteknistä suunnittelua, mitoitusta, teknistä rakennuttamista, valvontaa, katselmuksia, tarkastuksia, laadunvalvontaa sekä turvallisuuskoordinointia Järvi-Suomen Energian verkkoalueella.

Palvelu sisältää sähköteknistä suunnittelua, mitoitusta, teknistä rakennuttamista, valvontaa, katselmuksia, tarkastuksia, laadunvalvontaa sekä turvallisuuskoordinointia Järvi-Suomen Energian verkkoalueella.
Palvelu- ja projektiratkaisuja sekä konsulttipalveluja tarjoava Rejlers tuottaa Järvi-Suomen Energialle sähkönjakelu- ja tietoliikenneverkon rakennuttamisen, suunnittelun ja dokumentoinnin asiantuntijapalvelut seuraavat kolme vuotta.
Tuore sopimus kattaa myös investointiprojektien laadunvalvontaan sekä turvallisuuskoordinointiin liittyvät palvelut, joita  tuottavat Rejlersin sähkönjakeluverkon 15 asiantuntijaa. Palvelu sisältää sähköteknistä suunnittelua, mitoitusta, teknistä rakennuttamista, valvontaa, katselmuksia, tarkastuksia, laadunvalvontaa sekä turvallisuuskoordinointia Järvi-Suomen Energian verkkoalueella.

Sopimus on voimassa vuoden 2023 loppuun. Tämän jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Rejlersin ja Järvi-Suomen Energian yhteistyö on käynnistynyt jakeluverkon suunnittelun osalta jo vuonna 2008. Vuodesta 2015 se on vastannut myös sähköasemien esisuunnittelusta, rakennuttamisesta, työmaavalvonnasta ja turvallisuuskoordinoinnista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Järvi-Suomen Energia jatkaa Rejlers-diiliä”

Vastaa