Lappset ja Lapin AMK solmivat kumppanuussopimuksen – uusia ideoita älykkäiden ympäristöjen ja laitteiden suunnitteluun

Yhteistyötä on tehty jo vuosien ajan mm. opiskelijoiden työharjoittelujen ja opinnäytetöiden ja vierailuluentojen ja tuotesuunnittelun muodossa.

Erityispainoa asetetaan rakentamisen, liikunnan ja kansainvälisen kaupan osaamiselle.

Leikkialueista tunnettu Lappset Group  ja Lapin ammattikorkeakoulu ovat tehneet kolmevuotisen sopimuksen strategisia ja operatiivisia kehittämistavoitteita tukevasta kumppanuudesta ja yhteistyöstä. Erityispainoa asetetaan rakentamisen, liikunnan ja kansainvälisen kaupan osaamiselle.

Lappset ja amk ovat tehneet yhteistyötä jo vuosien ajan mm. opiskelijoiden työharjoittelujen ja opinnäytetöiden ja vierailuluentojen ja tuotesuunnittelun muodossa. Lappset-konserni on lisäksi osallistunut amkin varainhankintaan ja kartuttanut opiskelijoille suunnattua stipendirahastoa viimeisten vuosien aikana. Rovaniemen kampukselle vastikään valmistunut opiskelijoiden ja henkilöstön hyvinvointia lisäävä kuntoilualue on myös yksi esimerkki yhteistyöstä.

Tiedonvaihtoa ja asiantuntijayhteistyötä tullaan tekemään muun muassa ammattikorkeakoulun teknologisilla vahvuusalueilla kuten tekoälyn, älykkäiden ympäristöjen ja laitteiden suunnittelussa sekä liikuntakasvatuksessa.

”Kolmen vuoden sopimuskausi mahdollistaa pitkäjänteisen ja systemaattisen yhteistyön. Kasvustrategiaamme kuuluu vahvasti kansainvälinen aspekti ja digitalisaatio on myös meillä päivän sana”, toteaa henkilöstöjohtaja Raisa Jyrkinen Lappsetin tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lappset ja Lapin AMK solmivat kumppanuussopimuksen – uusia ideoita älykkäiden ympäristöjen ja laitteiden suunnitteluun”

Jätä kommentti